Tarih: 17.06.2024 13:35

Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya, Bayram Tatilinin 2. Gününde 726 Trafik Kazasının Meydana Geldiğini Açıkladı

Facebook Twitter Linked-in

İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya, Emniyet ve Jandarma trafik ekiplerinin vatandaşların güvenliği için denetimlerini büyük bir hassasiyetle ve aralıksız sürdürdüğünü belirtti.
 
Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya, Kurban Bayramı tatilinin 2. günü olan 16 Haziran 2024 Pazar günü 24 saatlik süre içerisinde meydana gelen trafik kazalarına ilişkin önemli bilgileri paylaştı:
Bayram tatilinin ilk iki gününde (Cumartesi ve Pazar) toplamda:
Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya, hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diledi. Trafik kazalarının önlenmesi için vatandaşlara önemli uyarılarda bulunan Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya, aşırı hız yapmamalarını, araçlarda ve otobüslerde emniyet kemeri takmayı ihmal etmemelerini ve trafik kurallarına harfiyen uymalarını vurguladı.
 
Bakanımız Sayın Yerlikaya'nın mesajı:

"Sevdiklerinizle kavuşma yolculuğunuzun bir kaza ile sonlanmaması için lütfen trafik kurallarına uyun, hız yapmayın ve emniyet kemerinizi mutlaka takın. Unutmayın, yolun sonu bayram olsun."
 

Emniyet ve Jandarma trafik ekiplerimiz vatandaşlarımızın güvenliği için denetimleri büyük bir hassasiyetle aralıksız sürdürüyor.

Bayram tatilinin 2. günü 16 Haziran 2024 Pazar günü 24 saatlik sürede:
❗️7️⃣2️⃣6️⃣ trafik kazası meydana geldi.
❗️1️⃣1️⃣ kişi maalesef hayatını kaybetti.… pic.twitter.com/XcTzcAkgsJ

— Ali Yerlikaya (@AliYerlikaya) June 17, 2024

Ankara,İç İşleri Bakanlığı
belediye365.com


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —