KARUN AVM 21. YILINI UŞAK’LILARIN SEVGİSİ İLE KUTLUYOR

KARUN AVM SADECE BİR ALIŞVERİŞ MERKEZİ DEĞİL UŞAK’TA SOSYAL HAYATIN VE YAŞAMIN ADRESİ “

GÜNDEM 27.09.2024 19:56:00 0
KARUN AVM 21. YILINI UŞAK’LILARIN SEVGİSİ İLE KUTLUYOR

 

Uşak’ta sosyal hayata kurulduğu günden bugüne ciddi katkılar sağlayan Uşak’ın tek yerli AVM ‘si ve sosyal yaşam merkezi olan Karun AVM 21. yaşını kutluyor.

Modern mimarisi, yenilenen yüzü, ferah terasları ve uçtan uca donatılmış teknolojik altyapısıyla Uşak’ın en merkezi yeri olan ATA Park civarında faaliyet gösteren Karun Alışveriş ve Yaşam Merkezi 21.yaşını kutluyor.

UŞAK’A BİR YAŞAM MERKEZİ KAZANDIRABİLMEK İÇİN 21 YILLIK MÜCADELE:


21 yıl önce Uşak, henüz kabuğunu kıramamış bir kentken dönemin başarılı belediye başkanı ve aynı zamanda Ticaret odası başkanlığı da yapmış sanayici Erhan AKÇAY’ın

“Uşak’ın bir sosyal ve ticari yaşam merkezi olmalı “ teşvikleri ile ortaya çıkan alışveriş ve yaşam merkezi projesi maalesef tüm davetlere ve teşviklere rağmen o yıllarda ( 90’lı yıllar) işadamları tarafından riskli bir yatırım olarak görülüyor ve bu yüzden hiçbir yatırımcı bu projeye sıcak bakmıyor ancak Erhan AKÇAY Uşak’a insan çekebilmenin ve değerli insanların Uşak’ta yaşayabilmesinin en önemli gerekçelerinden birinin sosyal ,ticari ve eğlence yaşam merkezleri olduğunun bilinci ile Karun AVM projesini belediyeden ihale ile  alan ancak hayata geçiremeyen işadamından satın alarak o dönemlerde Uşak açısından riskli  bir yatırım olarak görülen alışveriş merkezi projesini tüm zorluklara rağmen hayata geçiriyor.

Uzunca bir zaman ekonomik olarak zarar etse de AKÇAY bu projeye hiçbir zaman ticari bir kazanç gözüyle bakmadığı ve Uşak’ın ihtiyacı bir yaşam merkezi olarak gördüğü için Karun AVM‘yi inatla bu günlere taşımış..

“Uşak’ta Bir Nesil Karun AVM ile Büyüdü “Diyen iş insanı Erhan AKÇAY

“Karun AVM Sadece Bir Alışveriş Merkezi Değil Uşak’ta Sosyal Hayatın ve Yaşamın da Adresidir” diye de ekliyor.

Karun AVM sadece sosyal hayata değil Uşak’ta istihdama ve ekonomiye de ciddi katkılar sunuyor.

21 Yılda 80milyon 500 bin   ziyaretçinin hayatına bir şekilde dokunmuş anılarında yer tutmuş olan Karun AVM de bina da toplam 500 kişi istihdam ediliyor. AVM bünyesinde işletmeler ile SGK ödemeleri 5 milyon TL /ay olarak yapılırken Vergi ödemeleri ise 30milyon TL /ay olarak devlete katkı sağlıyor.

Karun AVM’nin olduğu bölgenin AVM inşaatı ile birlikte geçirdiği modernleşme süreci, bölgenin Uşak’ta sosyal hayatta cazibe merkezi haline dönüşmesine de katkı sağlamış durumda.

Karun AVM ayrıca bölgede yeni restaurant, cafe, eğlence merkezi işyerlerine rol model olmuş oldu.

Misafirlerine keyif alacakları bir alışveriş deneyimi sunmanın yanı sıra eğlencenin, yeme içmenin, sosyal ve kültürel aktivitelerin de Uşak’ta 21 yıldır tek adresi olan Karun AVM, 21 yıl içerisinde bünyesinde bulundurduğu mağazalar ile perakende sektörünün de önemli aktörlerinden biri oldu.


Kapılarını ilk kez 2003 yılında açan Karun AVM Uşak’ın tam kalbinde hızlı, kolay ve rahat alışverişin ilk tercihi olmaya devam ediyor.

Bünyesinde bulundurduğu Migros, Teknosa, Lcw, Watsons , Starbucks, Buckin Cafe, Burger King, Popeyes, Bowling, Terra Pizza, Tavuk Dünyası, Ramiz Köfte, Toyzz Shop, Armağan Oyuncak, Koton, Penti, English Home, Mademe Coco, Mavi,  Sarı Yıldız Ayakkabı, Cedgo, Mad Parfüm, Lama Case, Butik Waffle, The Zey gibi uluslar arası standartlarda ünlü markalarla Uşak halkına ulaşılabilir, seçenekli ve keyifli alışverişin imkanını da sunan Karun Alışveriş ve Yaşam merkezin de 21 yıllık süreçte;  Bünyesinde ulusal ve global markaları barındırmasından dolayı düzenli periyotlarda alışveriş indirim kampanyaları markalar tarafından yapıldı ve yapılmaya devam ediyor.

Alışveriş merkezi olarak düzenlediği kampanyalarla   araba, küçük ev aletleri ve yüzlerce hediye çekleri de dağıtan Karun AVM, Alışveriş merkezi olarak çocuklara yönelik aktiviteler dans, resim, müzik, jimnastik, drama ve tiyatro gibi ücretsiz kurslarda düzenledi.

Ayrıca Özel ve dini günler de programlar ve etkinliklerin de yapıldığı alışveriş merkezi Uşak’ta 21.yaşını “Uşaklıların gözünde Karun AVM” Teması ile kutlayacak.

KARUN AVM 21. YAŞINI “UŞAKLILARIN GÖZÜNDE KARUN AVM “TEMASI İLE KUTLAYACAK.

Karun AVM sizin için neyi ifade ediyor? Ne tür bir anlam taşıyor? Soruları AVM içinde kurulacak stantlarda ziyaretçiler tarafından doldurulacak en güzel mektup ve ifade slogan haline getirilerek sosyal medya ve basın ile paylaşılacak. Ödül verilecek.

Karun AVM ye gelen misafirlere AVM bünyesinde oldukları an ile ilgili “Karun AVM deyim” ortak bantlı fotoğraflar paylaşmaları istenecek en güzel fotoğrafa ödül verilecek.

UŞAK’A KATKISI OLAN TÜM SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI KARUN AVM’NİN SPONSORLUĞUNDA UŞAKLILAR İLE KARUN AVM DE BULUŞACAK.

21. yıldönümü, için Sosyal içerikli sosyal projelere de mekân

sponsorluğu yapacak olan Karun AVM Uşak’ta sosyal hayata katkı sunan  ve talep eden tüm sivil toplum kuruluşlarına stant imkanı vererek  STK’ların kendilerini ve hizmetlerini duyurmalarına ve Uşaklılar ile bir araya gelmelerine de katkı sağlayacak.


MİNİK RESSAMLARA SERGİ İMKANI.

Uşak’ta ilkokul öğrencilerinin yeteneklerinin sergilenmesi ve geleceğin ressamlarının resimlerinin Uşaklılar ile buluşmasına da katkı sunmak isteyen Karun AVM “Sen çiz Uşak görsün “Resim sergisini okullardan gelen resimler ile hayata geçirecek.  


ÜNİVERSİTE GENÇLİK KLÜPLERİ İLE “YILDIZ BULUŞMALARI “

Karun AVM kurulduğu günden bugüne en büyük desteği hiç şüphesiz gençlerden aldı. Bu bilinçten yola çıkarak Uşak üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren 35 bin öğrencinin üye olduğu Öğrenci toplulukları ile kendi alanlarında yıldız olmuş isimlerin öğrencilerle buluşturulması hedeflenen “Yıldız buluşmaları” adlı bir organizasyona da ev sahipliği yapacak olan Karun AVM ünlü isimlerin gençlerle buluşmasına da imkân sağlamış olacak.

Resmi kurum meslek odası ve sivil toplum kuruluşlarına da Karun AVM yöneticilerinin kurumsal ziyaretleri de 21. yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde yer alacak bu ziyaretlerde dünden bugüne Uşak’ın sosyal hayatı ve Karun AVM’nin sürece sağladığı katkılar anlatılacak.

21 YILDIR UŞAKLININ SOSYAL VE KÜLTÜREL YAŞAMINDA ÖNEMLİ BİR YERE SAHİP OLAN UŞAK’IN MERKEZİNDEKİ İLK VE TEK YERLİ AVM Sİ KARUN AVM, AYNI ZAMANDA BULUNDUĞU BÖLGEYİ CANLANDIRARAK BİR CAZİBE MERKEZİ HALİNE GETİRİRKEN, UŞAKTA YAŞAYAN HERKESİN DE ANILARINDA YER ALDI.

Nice 21 yıllara….!


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 6 6 0 0 15 18
2.Fenerbahçe 6 4 1 1 9 13
3.Beşiktaş 5 4 0 1 7 13
4.İstanbul Başakşehir 6 4 1 1 5 13
5.Samsunspor 6 4 2 0 4 12
6.Göztepe 5 2 0 3 5 9
7.Eyüpspor 6 2 1 3 3 9
8.Konyaspor 6 2 2 2 -1 8
9.Sivasspor 7 2 3 2 -2 8
10.Antalyaspor 6 2 2 2 -3 8
11.Kasımpaşa 6 1 2 3 -2 6
12.Alanyaspor 6 1 2 3 -3 6
13.Bodrum FK 6 2 4 0 -4 6
14.Trabzonspor 5 0 0 5 0 5
15.Gazişehir Gaziantep 5 1 3 1 -3 4
16.Rizespor 6 1 4 1 -11 4
17.Kayserispor 5 0 2 3 -4 3
18.Hatayspor 6 0 4 2 -6 2
19.Adana Demirspor 6 0 5 1 -9 1

Cumartesi

28.4 °

Pazar

29.3 °

Pazartesi

24.3 °